Ritten in een App

Het is 5.00 in de ochtend en jouw chauffeurs verzamelen zich op het werk. De ritten worden aan de chauffeurs gegeven en ze kunnen beginnen met de route. Onderweg belt één van jouw klanten met de vraag of er nog een bestelling op dezelfde dag kan worden afgeleverd. De chauffeur wordt vervolgens gebeld of krijgt een whatsapp bericht en de planning wordt omgegooid. Daarnaast blijft er voor de kantoor medewerkers veel administratie werkzaamheden liggen. De klant wordt tevreden, maar voor jouw medewerkers zijn er veel handelingen vereist. Daarom is de Ritten App in een PowerApp ontwikkeld.

De Ritten App zorgt ervoor dat chauffeurs de mogelijkheid krijgen om altijd en overal alle ritten te bekijken. Met de functionaliteit die onze ritten app bezit, maken we logistiek makkelijk. Ook wordt met deze App de administratieve werkzaamheden voor kantoor medewerkers verlaagd, omdat onderdelen worden geautomatiseerd.

  • Geen onnodige administratie meer

  • Niet meer met uw chauffeurs whatsappen voor een vracht

  • Verwerk deze module in Office 365

Functies

  • Informatie makkelijk delen met je chauffeurs;
  • Administratieve werkzaamheden worden geautomatiseerd;
  • Chauffeurs hebben altijd en overal de route up to date;
  • Combinatie met WhatsApp;

Implementatie

De realisatie van de ritten app kan binnen vijf dagen plaats vinden. Allereerst zullen wij met jouw bedrijf de wensen en behoeften gaan inventariseren. Vervolgens kun je de App bij ons aanvragen. Na opdrachtbevestiging nemen we contact met jou op om de App uit te rollen voor jouw organisatie. Onze aanpak is daarbij eenvoudig: laatste inventarisatie, definitief maken van de planning, installatie en service 🙂

Hoeveel tijd gaat jouw bedrijf besparen met de Ritten App?