Bestel App

De Bestel App is bedoeld voor bedrijven die met een vaste leverancier werken. In onderstaand voorbeeld wordt er geredeneerd vanuit een schildersbedrijf. Deze app kan echter ook relevant zijn voor jouw sector (Denk bijvoorbeeld aan een bouwbedrijf die vaste bouwmaterialen inkoopt). 

De Bestel App met de schilders als voorbeeld case:

Je bent schilder en moet volgende week de hele buitenkant van een huis schilderen. Op een papier schrijf je op wat je allemaal nodig hebt. Vervolgens rijdt je naar de leverancier en haal je de benodigde onderdelen op. Dit vergt veel tijd, wat je veel liever had besteed aan schilderwerk. Daarom is de Bestel App geïntroduceerd. 

Via deze App kun je kwasten, schuurmateriaal en andere benodigdheden bestellen als schilder. Voordat je daadwerkelijk aan de klus begint kun je de bestelling verrichten, waardoor je op tijd de spullen hebt en goed voorbereid bent. Daarnaast bespaar je tijd. De bestel app verstuurd geautomatiseerd een email naar jouw leverancier met de bestelling. Het is daarom ook niet nodig om een koppeling te realiseren.

  • Volledig gebaseerd op SharePoint en PowerApps

  • Snel bestellen en lage maandelijkse kosten

  • Je bespaart veel tijd!

    Hier plaats je de inhoud

Functies

  • Bestellen van schilderbenodigdheden via een app.
  • Bestedingen per schilder zien.
  • Bestedingen per categorie laten zien.

Implementatie

De realisatie van de Bestel app vindt plaats in overleg en kan uitgerold worden indien jij over Microsoft 365 beschikt (Voorheen Office 365). Na opdrachtbevestiging nemen we contact met jou op om de app uit te rollen voor jouw organisatie. Onze aanpak is daarbij eenvoudig: laatste inventarisatie, de app kleuren veranderen, als het nodig is extra functies toevoegen, installatie en service . De app wordt volledig naar jouw wens gemaakt.